به گزارش سراج24،باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛علی لاریجانی در دومین همایش سراسری قضات دادسرای عمومی و انقلاب با بیان اینکه جرایم در کشور دچار تورم شده و در این زمینه نیازمند اصلاحات در قوانین هستیم، گفت: در بحث بودجهای قوه قضاییه جزء خوب هاست. وضع مالیشان از بقیه جاها در کشور بهتر است.
لاریجانی ادامه داد: وقتی بنیه اقتصادی کشور در کلان ضعیف شود خیلی از بخش ها دچار مشکل است. آسیب های اجتماعی ایجاد می شود و اصلاحاتی که باید در بخش دیوانی ایجاد شود، رخ نمی دهد.
رئیس مجلس گفت: در کشور مشکلات به صورت وصله پینه حل می شود و نتیجه آن این است که هر چه از فروش نفت حاصل می شود صرف بودجه عمومی می شود.
لاریجانی تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی برای روان شدن تولید و سرمایه گذاری و برداشتن موانع از سر پای مردم بود.
قیمت سکه و ارز
یادداشت
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
توئیت ها و ویراستی های برگزیده
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
لاریجانی: مشکلات در کشور وصله پینهای حل میشود
رئیس مجلس گفت: مشکلات به صورت وصله پینه حل می شود و نتیجه آن این است که هر چه از فروش نفت حاصل می شود صرف بودجه عمومی می شود.
نظرات کاربران
پربازدیدترین ها
•••
•••
•••
•••
•••
•••
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••



